2024

ÅRSMÖTE 2024

Under efterfesten"

Ordförande Sara håller ett litet tacktal för att hon blivit omvald som ordförande i föreningen för 10(!) året irad.


Tal sammanfattning "

Sara är den tredje generationen i familjen att engagera sig i RBHK men valet var långt ifrån självklart då intresset för hästar (och katter) var betydligt större en hundintresset. Men efter lite övertalning valde Sara att tacka ja till ordföranderollen och ta över efter sin mamma Åsa Häggström. Sara hade vid den ingen erfarenhet av hundkurser eller vad som krävs av en ordförande - men åren har givit erfarenhet och en massa lärdomar.

Att vara ordförande i en allt mer aktiv förening när man själv står i livets mitt är inte alltid så enkelt. Under dessa 10 år har Sara fött 2 barn och studerat på universitet i 3.5 år, haft 3 olika hundar, utbildad sig till allmänlydnadsinstruktör, friskvårds instruktör, MH figurant, tävlingssekretarer, tävlingsledare och lite till.

Det säger sig självt att det krävs mycket för att hålla alla bollar i luften och allt detta vore inte möjligt om inte RBHK hölls flytande av flertalet helt fantastiska människor som alla ställer upp i vått och torrt. Människor som är som en stor familj som man alltid kan ringa oavsett vad. En familj som man kan skratta och gråta med vara arg eller uppgiven med, en familj som drar en upp när man känner sig nere och som alltid står där stadigt i alla väder (bokstavligen!).


Så med det sagt vill jag, Sara, tacka alla er som ställer upp för klubben! Tack för ni väljer att lägga er fritid på vår klubb. Tack för att ni delar våra skratt och våra tårar. Tack för att ni ger mig ert förtroende att sitta kvar som ordförande detta 10onde år. TACK."

Vinnande av årets priser


Årets hundungdom: Lisa Bernhold

Årets tävlingsekipage: Kristina Hansson

Årets funktionär: Åsa Häggström

Årets hundentusiast: Olof Backman och Åsa Häggström

Årets Pepp-pris: Kent Karlsson

Sifferquiz vinsten: Flemming Petersen

Kvällens bästa Outfit: Johanna Sandström